Uncategorized

Autobuzele din Criuleni vor circula conform orarului

Baza auto nr 18 din Criuleni nu intră în grevă.

 După discuția cu reprezentanții Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale în cadrul căreia transportatorilor de pasageri li s-a promis că până joi, 10 februarie 2022, vor fi găsite soluții pentru a le asigura motorină la un preț convenabil,  criulenenii au decis să-și contuie activitatea.

Nicolae Fîrfa, reprezentantul administrației Baza Auto-18 a declarat că întreprinderea va asigura transportarea pasagerilor pe toate rutele aflate în gestiunea sa, conform orarului stabilit, inclusiv pe ruta Criuleni-Chișinău.

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button