Au demarat meciurile pentru Cupa ARF Criuleni

Pe 20 iunie, mercuri, au fost jucate primele meciuri de fotbal la Cupa Asociației Raionale de Fotbal Criuleni, în care au fost marcate si primele goluri.

Pe terenul de fotbal din localitatea Boșcana s-a disputat meciul între echipa locală «Nistru» și formația «Victoria», Zăicana. După salutarea tradițională a echipelor la centrul terenului, arbitrii Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) Alexandru Gîrneț, Constantin Levinte și Adrian Spânu fluieră începutul meciului.

DSC_2678 (2)

Echipa localnică din primele minute pornește un atac-fulger spre poarta adversarilor, însă balonul e recuperat de fundașii, care jucau foarte atent. Fotbaliștii echipei «Victoria», Zăicana au venit la Boșcana după o victorie. Însă nu a fost să fie. Băieții formației locale, îndrumați de la marginea terenului de Nicolae Moroga, fost jucător a echipei «Nistru», Boșcana, actualmente organizatorul și susținătorul echipei tinere, tot mai insistent atacă, trimițînd balonul în careul adversarilor. La un moment, după o centrare de pe aripa dreaptă de atac, jucătorul cu numărul 19 pe maioul verde Vadim Iacob șutează puternic pe poartă – 1:0.

În repriza a doua Vadim Iacob a avut ocazia să majoreze scorul. După o lovitură de pedeapsă de la o distanță balonul «ciupește» bara porții și zboară în afara terenului de joc.

Fotbaliștii din Zăicana majorează viteza de atacuri spre poarta apărată de Marcel Moscul. Balonul e trimis tot mai des în careul adversarilor. Urmează câteva lovituri pe poartă, însă portarul Marcel Moscul respinge cu pumnul mingea. Și totuși cei din Zăicana reușesc să bată un gol, executat de atacantul Costică Untilă – 1:1. Bucurie pentru fotbaliștii zăicaneni și întristare pentru cei din Boșcana. Așa e în fotbal – dacă tu nu marchezi, adversarii îți bat gol.

În ziua de 20 iunie, la Cimișeni s-a disputat un alt meci din cadrul Cupei ARF Criuleni între echipa locală «Speranța» și formația «Atletic» din satul vecin Bălăbănești. Сu scorul de 1:0 au învins fotbaliștii din Cimișeni.

Valeriu TURTA

Foto de autor. Momente de joc.

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *