Est-CurierSocial

ATENŢIE! CONCURS CU PREMII PENTRU TINERI

Asociaţia PRMO-LEX anunţă un concurs cu premii în cadrul Campaniei „70 de ani de la adoptarea Declarației Universale a Drepturilor Omului”

Promo lex logo

Ce înseamnă drepturile omului pentru tine? Care, în opinia ta, este rolul și importanța drepturilor omului în societatea de astăzi? Răspunde la aceste întrebări și participă la concurs.

Dacă ai între 16 și 22 de ani, participă la Concursul organizat pentru a celebra cea de a 70-a aniversare a Declarației Universale a Drepturilor Omului, unul din cele mai importante documente ale secolului XX, fiind tradus în peste 500 de limbi.

Declarația Universală a Drepturilor Omului are 30 de articole și a fost adoptată la 10 decembrie 1948 de către Organizația Națiunilor Unite. Declarația promovează drepturile fundamentale ale omului astfel încât fiecare femeie, bărbat sau copil de pe această planetă să poată trăi și crește în pace și cu demnitate – de la dreptul la viață, libertatea și siguranța personală sau dreptul la educație, libertatea de exprimare și asociere, precum și dreptul la muncă sau la o egală protecție a legii.

CUM PARTICIP?

Înregistrează un mesaj video sau scrie un eseu și publică lucrarea pe pagina personală de Facebook.  În postarea ta utilizează hashtag-ul #DUDO70deANI.

Pe pagina oficială a Asociației Promo-LEX de pe Facebook lasă mesajul – PARTICIP LA CONCURS.

IMPORTANT

Spune-le prietenilor despre concurs și roagă-i să te ajute să promovezi lucrarea ta, deoarece numărul de vizualizări,  aprecieri și distribuții ale lucrărilor pe Facebook, acumulate în perioada de promovare vor fi luate în considerație de către juriu la desemnării câștigătorilor.

În cadrul concursului vor fi premiate 3 cele mai bune mesaje video și 3 cele mai bune eseuri care vor aborda tematica campaniei.

Pentru mai multe detalii cu privire la desfășurarea concursului consultă Regulamentul Concursului.

Concursul este lansat în cadrul Proiectului Sărbătorirea drepturilor omului în Moldova în contextul celei de-a 70-a aniversări de la adoptarea Declarației Universale a Drepturilor Omului.”, implementat de către Asociația Promo-LEX și susținut financiar de către Ambasada Britanică la Chișinău.

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button