Antreprenorii și APL fac vacanța mai distractivă la Bălăbănești

Vacanța mare oferă diferite posibilități de relaxare pentru copii: unii pleacă la tabără, alții la mare, iar o parte stau acasă să-şi ajute părinţii, buneii. 

Biblioteca Publică Bălăbăneşti are grijă să le ofere cititorilor săi diverse oportunități pentru petrecerea vacanţei mari, fiind ajutată de antreprenorii locali și APL. Pe panoul informativ „Lecturile verii: e bine vara să te odinneşti, dar e mai bine să şi citeşti” am propus copiilor informaţia despre setul nou de cărţi  în valoare de 2000 lei, primit drept donaţie din partea unui antreprenor local.

Изображение 400

O surpriză deosebit de frumoasă şi plăcută a avut recent un grup de cititori, care au descoperit frumusețea din preajmă. E vorba de 30 copii  de la gimnaziu, care au  făcut o excursie la plaja de la Vadul lui Vodă, ce includea și plimbarea cu vaporul pe râul Nistru. Copiii au fost serviţi de o consăteancă antreprenoare cu  îngheţată şi dulciuri, la terasa unui bar. A urmat plimbarea pe Nistru cu vaporul. După care copiii s-au distrat la terenurile de joacă: la tobogan, batută, la săriturile de la înălţimea cascadelor de cauciuc. Impresiile frumoase din acea zi le vor completa bagajul cunoștințelor despre frumusețea plaiului natal, vor da o nouă culoare amintirilor despre Vacanța Mare, dar și o încredere că și adulții din satul lor, care au reușit să-și facă o afacere, au interes pentru noua generație.

Vasiliţa Malai, bibliotecar, Biblioteca Publică Bălăbăneşti

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *