Anișoara Puică a cântat pentru oameni din Criuleni

Cunoscuta și îndrăgita interpretă, Anișoara Puică, a evoluat cu un program individual artistic în fața oamenilor din satul Cruglic, duminică, 20 septembrie, de Hramul satului.

Îm fața Casei de Cultură din localitate s-au adunat o mulțime de săteni, admiratori ai cântăreței. Anișoara Puică, adresându-se către crugliceni, i-a felicitat cu sărbătoarea creștinească a Sfântului Arhangel și Sfintei Mucenici Evdoxia, urăndu-le sănătate, succese și noroc în familii după care a interpretat cântecele «Azi e ziua ta», «A doua tinerețe-a început», «Doamne, ce frumoasă-i viața», «Toate florile din lume», «Viața mea», «O înțelegere cu anii am să fac» ș.a. Cruglicenii şi-au exprimat mulţumirea pentru revelaţia pe care au trăit-o de sărbători:

DSC_0966

 «Am trăit o deosebită plăcere ascultând-o pe Anișoara Puică. Toate piesele cu suflet și dragoste față de oamenii simpli de la țară», a spus Liliana Nicolai. Li Larisa Dumitru a fost de aceeaşi părere:  «O plăcere extraordinară să o asculți pe Anişoara Puică! Am și dansat, veselindu-ne cu toți sătenii».

Gheorghe Druță, primarul satului Cruglic: «La noi în sat, de la mic la mare, o iubesc pe interpreta Anișoara Puică. Ea este o artistă modestă, care cântă frumos și profund. Bravo ei!». Gheorghe Bocan, agent economic din localitate și organizatorul concertului de la Cruglic, de la numele tuturor consătenilor i-a înmânat Anișoarei Puică un colac mare și un buchet de flori,  mulțumind-ui pentru concertul prezentat.

În aceiași zi la Cruglic s-au desfășurat competiții sportive la trânta națională, ridicarea greutăților, tragerea otgonului. Cei mai buni sportivi locali au fost premiați cu premii bănești, trofee originale. Cucoșul viu la trânta națională l-a câștigat Denis Grecu, elevul clasei a VII, Liceului Teoretic Cruglic. Lui Victor Pelin, elevul clasei XI-a, i-a revenit iepurașul viu, iar atletul Gheorghe Grecu a cucerit trofeul principal – berbecul viu.

 Valeriu TURTA

Foto de autor

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *