Est-CurierInterviuSocial

Angela Cebotari: „Am venit pe o lună, dar am rămas 16 ani” (video)

9 octombrie - Ziua Mondială a Poştei

Minim 13 km pe zi – acesta este parcursul poştaşei Angela Cebotari din or. Criuleni, în zilele cu cele mai multe produse de distribuit şi servicii. Nu e unica angajată care cutreieră străzile or. Criuleni, pentru că lucrează în echipă cu Tatiana Cerbu şi Larisa Colmogorov, care au grijă de celelalte două sectoare.

Pe 5 octombrie 2021 a împlinit 16 ani de muncă în cadrul instituţiei poştale din or. Criuleni, deşi iniţial a dat acordul să lucreze o lună, pentru că spunea că nu e de ea acest lucru.

Aflaţi în reportajul ce urmează care sunt obligaţiile unui poştaş, cine-i sunt cei mai fideli clienţi şi de câte perechi de încălţăminte pe an are nevoie.

 

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button