CriuleniCultural

Află programul sărbătorilor naţionale de sfârşit de august, în or. Criuleni

Autorităţile locale şi cele raionale, în comun cu instituţiile de cultură din or. Criuleni, au pregătit un program comun dedicat aniversării a 30 de ani de la proclamarea Independenţei Republicii Moldova.

Astfel, în zilele de 27, 29 şi 31 august, vor avea loc un miting, două concerte şi un recital literar-muzical, urmat de depunere de flori la bustul lui Mihai Eminescu. Nu vor lipsi nici focurile de artificii.

În data de 26 august, cu începere de la 9.30, la Biblioteca Publică Orăşenească „T. Isac” din Criuleni va avea loc ediţia a 28-a a Concursului raional al Declamatorilor, închinat sărbătorilor „Ziua Independenţei” şi „Limba noastră”. La cocnurs s-au înscris 15 participanţi din tot r. Criuleni. 

Vedeţi programul în imagine:

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button