CriuleniEst-CurierPoliţie

Accident pe trecerea de pietoni, la Criuleni


Vineri, 15 ianuarie 2021, în jurul orei 17 un copil de 11 ani a fost accidentat de o mașină pe trecerea de pietoni de lângă Școala de Arte din Criuleni.
Șoferița automobilului Renault, implicat în accident, a spus că nu a observat fetița care a ieșit de după un vehicul parcat în vecinătate.
accident
Copilul a fost transportat la spitalul din Criuleni.

Grupul operativ al Inspectoratului de Poliție Criuleni a venit la fața locului pentru investigații, dar concluziile de rigoare le vor anunța după verificarea înregistrărilor de pe camerele video amplasate pe edificiile din preajmă.

Cert e, că nu e primul accident pe trecerile de pietoni din oraș și raion, iar oamenii legii, dar și martorii, sunt de părerea că trecerile de pietoni trebuie să fie anticipate cu denivelări, ce ar face șoferii să reducă viteza până a ajunge la acestea. 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button