Sportiv

A început disputarea Cupei raionului Criuleni la fotbal 2022

Fotbalul domină viața sportivă a raionului Criuleni. E în toi Campionatul raionului la fotbal care  după disputarea celor trei etape are stabilit următorul clasament:
1. „Nistru”, Boșcana – 7 puncte
2. „Haiduc”, Dubăsarii Vechi – 7 puncte
3. „Minerul” Mașcăuți – 7 puncte
4. „Eclipsa”, Corjova – 6 puncte
5. „Vis”, Bălăbănești – 4 puncte
6. „Tiras”, Criuleni – 3 puncte
7. FC Onițcani – 0 puncte
8. „Real Succes” Hîrtopul Mare – 0 puncte
Vitalie Onica, președintele Asociației raionale de fotbal spune că în localitățile unde copii și juniorii nu sunt susținuți să practice fotbalul pentru a înregistra performanțe și golaverajul este egal cu zero. ”Copii din Boșcana, Dubăsarii Vechi, Criuleni vin la antrenamente la Școala de sport din Măgdăcești și pot aduce puncte și echipelor locale, pe lângă faptul că aspiră la un loc în divizia A. Avem 15 campioni juniori care vor trece în Liga Națională. Fotbalul este o artă, care necesită muncă continuă și antrenamentele ocazionale dau și rezultate ocazionale, care nu corespund așteptărilor.”
Campionatul raional la fotbal se va încheia în luna octombrie.

Miercuri, 22  iunie pe stadionul din Criuleni s-au întâlnit echipele FC TIRAS Criuleni și ”Haiduc” Dubăsari Vechi. Vântul puternic nu a fost un impediment pentru microbiști. S-a jucat piept la piept, însă victoria a fost de partea criulenenilor.  Ianoș Raiu a marcat două goluri și Damian Buzilă a mai adaugat unul în poarta ”Haiduc”-ului și astfel partida s-a încheiat cu scorul de 3 la 0.

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button