Divertisment

La Chișinău sărbătorirea începe de sâmbătă. Unde mergem luni la hram?

La 14 octombrie, după calendarul Iulian (de stil vechi), creștinii ortodocși sărbătoresc „Acoperământul Maicii Domnului” și e zi de hram în 148 localități din Republica Moldova, inclusiv la Drăsliceni, Mălăieștii-Vechi, Miclești și Mașcăuți, r. Criuleni și  Doroțcaia și Mărcăuți, r. Dubăsari.

La Chișinău Hramul va fi sărbătorit două zile, începând cu 13 octombrie. Evenimentele cultural-artistice dedicate Hramul Chișinăului, încep de sâmbătă, ora 14:00, și până la 15 octombrie, ora 05:00, circulația rutieră în Piața Marii Adunări Naționale va fi sistată în perimetrul străzilor Maria Cebotari și Vasile Alecsandri. Alegeți rute alternative pentru deplasare.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button