Incidente

Mort în fântână

Un bărbat  electrocutat, a murit după ce a căzut într-o fântână. Tragedia a avut loc în dimineața zilei de 18 septembrie,  conform PulsMedia.MD.

Potrivit ofițerei de presă a IP Fălești, Svetlana Talpă, bărbatul de 52 repara un cablu electric și a fost electrocutat.  În urma șocului electric,  ar fi fost aruncat într-un tub de fântână din apropiere și a suferit o lovitură fatală la cap.

Bărbatul a murit pe loc până la venirea ambulanței.

Corpul neînsuflețit a fost dus la Centrul de Medicină Legală și pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Tragedia s-a întâmplat în localitatea Musteața din raionul Fălești

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button