Social

3000 locuri de muncă libere pentru cei care zic că nu au unde lucra

 Joi, 19 septembrie 2024, Târgul  Locurilor de Muncă,  între orele 10:00-14:00,  la Palatul Republicii (mun. Chișinău, str. Maria Cebotari,16) se va desfășura un nou Târg de muncă.

La Târg  sunt invitate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, inclusiv refugiații din Ucraina, unde 60 angajatori vor oferi peste  3000 locuri de muncă libere.

Conform Agenției Naționale a Forței de Muncă în cadrul evenimentului  vor prezenta oferte angajatorii care activează în diferite ramuri ale economiei: servicii, comerț, transport și depozitare, industria prelucrătoare, sănătate și asistență socială, administrare publică și asigurări sociale obligatorii, construcții.   Astfel că oricine vrea să muncească, cu studii sau fără, cu experiență sau fără, va găsi oferta potrivită.

Persoanele aflate în căutarea  unui  loc de muncă vor negocia direct cu angajatorii privind locurile de muncă libere și condițiile de ocupare a lor, vor prezenta angajatorilor CV-ul şi vor stabili interviuri de angajare.

Celor care visează să lucreze în capitală Direcția generală ocuparea forței de muncă municipiul Chişinău le va pune la dispoziție informații despre  peste 6000 oferte de muncă libere înregistrate în baza de date și le va acorda servicii de intermediere.

Pentru mai multe informații privind Târgul locurilor de muncă  contactați 022-822-889; 022822-862 sau telefonați la Centrul de apel al ANOFM, la nr. de telefon 0 8000 1000 (luni-vineri, orele 08:00-17:00), apel gratuit de pe telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova.

 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button