CriuleniEst-Curier

De intervenția drumarilor a fost nevoie pe traseul R4

Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor” înformează că în urma vântului și ploilor din seara zilei de ieri, drumarii din cadrul întreprinderilor rutiere S.A „Drumuri” au fost mobilizați pentru a interveni la curățarea drumurilor naționale.

Potrivit comuinicatului, lucrările de intervenție s-au desfășurat pe șapte drumuri naționale în sectoarele Dubăsari, Criuleni, Glodeni și Dondușeni. 

Alexandru Popov, directorul SA Drumuri Criuleni, a precizat pentru Est-Curier, că o echipă din 5 angajați cu două uitilaje au intervenit pentru a curăța traseul R-4 de crengi, doborâte la pământ de vânt. Lucrările de deblocare s-au desfășurat pe kilometrii 18-20 ale traseului. 

Amintim că meteorologii au emis la data de 17 iulie, în intervalul orelor 13.30 – 24.00, o avertizare de Cod GALBEN de instabilitate atmosferică, ce a inclus ploi de scurtă durată, averse puternice și intensificări ale vântului de până la 15-20 m/s.

Sursa foto: asd.md

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button