DubăsariSocial

Elevii din r. Dubăsari nu vor merge mâine la ore. Decizia vizează și grădinițele

Comisia pentru Situații Excepționale a raionului Dubăsari a decis, cu puțin timp în urmă, că elevii și discipolii grădinițelor nu vor relua activitățile de după sărbători pe data de 9 ianuarie. Din informația publicată nu este clar când va fi reluat procesul de învățământ, dar se precizează că ziua va fi recuperată. 

Informația publicată pe pagina web a autorităților raionale conține și recomandarea față de conducătorii instituțiilor publice să organizeze activitatea acestora de la distanță.

Alexandru Iavița, de la Postul de pompieri și salvatori Cocieri, aproape de ora 17.00, ne-a informat că nu au fost solicitați de nimeni pe parcursul zilei. Același lucru l-a afirmat și Nicolae Russu, de la Postul de salvatori și pompieri Coșnița. 

În urma condițiilor de vreme nefavorabilă angajații IGSU au intervenit pentru lucrări de tractare și deblocare a mijloacelor de transport pe trasee din raioanele Ialoveni, Drochia, Hâncești, dar și municipiul Chișinău. Inspectoratul General pentru situații de Urgență mai informează că mai multe localități, spre amiaza zilei, mai rămâneau fără electricitate. 

Angajați de la compania de distribuție a energiei electrice au finisat intervenția la un transformator și au remediat pana de curent.

*****

Pe canalul nostru de Telegram Est-Curier, vă oferim atât imagini relevante, cât și știri de actualitate din raioanele Criuleni-Dubăsari și din întreaga țară. Devino corespondent Est-Curier! În cazul în care ai imagini care ar putea deveni subiecte de știri, te încurajăm să ni le trimiți pe Viber sau Telegram la numărul 069789896.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button