Economic

Din octombrie ne așteaptă o nouă scumpire a gazelor naturale

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a aprobat astăzi, 23 septembrie 2022, noile prețuri reglementate pentru furnizarea gazelor naturale de către S.A. „Moldovagaz”

De la 1 octombrie, tariful la gaze pentru populație va fi de 29,26 lei (inclusiv TVA), adică cu 27,2% mai mult decât tariful actual.

Președintele Consiliului de administrație al S.A. „Moldovagaz”, Vadim Ceban, a menționat pe canalul său de Telegram că majorarea tarifului pentru gazele naturale este impusă de prețul de achiziție din ce în ce mai mare plătit Gazpromului.

Link Hotărâre: HANRE Preț GN septembrie

 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button