Ziua Independenţei, marcată la Doroţcaia

Acum 24 de ani, trecând prin grele încercări, ne-am format ca stat, am devenit liberi şi independenţi.

Exprimăm mulţumire concetăţenilor, care au luptat pentru idealul naţional şi, desigur, marea recunoştinţă veteranilor de război din 1992, care au apărat acest sfânt pământ, moştenit de la Ştefan cel Mare. Astăzi ne bucurăm că avem statalitate, suntem liberi şi ne putem închina propriului Tricolor. Sperăm şi credem în viitorul acestei ţări, căci aici ne este casa părintească şi glia strămoşească, a buneilor şi străbuneilor noştri. Nici o ţară nu poate exista fără imn, limbă, credinţă şi independenţă.

DSC07142

Cu un recital de poezie în faţa spectatorilor au venit picii de la grădiniţa de copii şi elevii Liceului Teoretic Doroţcaia. Au răsunat cântece patriotice, interpretate de Lenuţa Grigoriev, Anastasia Constantinov, Stephanie Berzan, Artur Grigoriev şi Nicoleta Iliin.

Cu un mesaj de felicitare, a venit primarul de Doroţcaia, Valeriu Berzan, care a menţionat importanţa promovării valorilor naţionale şi consolidarea implicării cetaţenilor în procesul de dezvoltare a localităţii, a mulţumit colectivului Casei de Cultură pentru organizarea cu succes a programului, dedicat Zilei Independenţei, şi tuturor locuitorilor pentru prezenţă, dorindu-le multă sanatate, bunăstare şi prosperitate.

E. Berzan

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *