(Video) Premiul Presei a fost decernat Alinei Orbu. Savurați vocea acestei femei deosebite!

Ediţia curentă a festivalului bienal de romanţe “Petale de trandafir” desfăşurat  duminică, 10 noiembrie 2019, în incinta Scolii de arte din Criuleni s-a remarcat prin originalitatea vocilor bărbăteşti şi repertoriu.

IMG_6759

Pentru prima dată de la iniţierea lui în 1996, Premiul presei a fost acordat unei persoane care nu a participat la concurs, dar a influienţat mult calitatea acestuia. Alina Orbu din comuna Bălăbăneşti, deţine déjà trofeul festivalului  de la o ediţie anterioară, este mama celei mai tinere deţinătoare a premiului mare al festivalului “Petale de trandafir”,care a fost şi preşedinta juriului actualei ediţii, deţinătoarea Premiului Mare a concursului naţional de romanţe “Crizantema de argint 2019”  şi premianta locului II la concursul “Crizantema de aur – 2019” din Târgovişte, România – Jana Gherbovei.

Alina  Orbu a câştigat premiul  redacţiei “Est Curier”  pentru susţinerea şi promovarea talentelor locale, or, bălăbăneştenii n-au fost lipsă nici la o ediţie a festivalului “Petale de trandafir”. În acest an din comuna Bălăbăneşti au fost trei concurenţi, care au fascinat publicul: Valentino Donica, Ilie Arseni şi Lidia Zatic (în imagine).

IMG_6756

E. Chiriac

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *