Victoria Culcițchi s-a evidențiat cu un hat-truck!

 Echipa ARF Criuleni a obținut o victorie valoroasă în fața formației Liceului Teoretic cu profil sportiv Nr. 2 Academia, Chișinău și acumulând  deja 6 puncte, s-a plasat pe primul loc în clasamentul Campionatului Moldovei, Fotbal Feminin, ediția 2015-2016.

DSC_0015

Meciul a avut loc duminică, 6 septembrie, curent, pe stadionul din Criuleni. Din primele minute fetele echipei ARF Criuleni în formă albă au pornit, unul după altul, atacurile porților adversare. La un moment, atacanta cu Nr.11 pe maiou, Victoria Culcițchi, descide scorul – 1:0. Nu a trecut mult timp și aceeași Victoria Culcițchi mai bate un gol – 2:0. Atacurile fotbalistelor de la echipa gazdă se țin gârlă. Căpitanul echipei ARF Criuleni, Ludmila Caraman, pasează bine Tatianei Ghergheligiu, care trimite cu un șut frumos balonul în poartă – 3:0.

În repriza a doua balonul a fost trimis în plasă încă de 4 ori. În minutul 46 al meciului Ludmila Caraman majorează scorul 4:0. Peste două minute Maria Ursu, mai bate un gol – 5:0. În minutul 53 scorul se majorează – 6:0. S-a evidențiat Ludmila Caraman. Fotbalistele de la echipa LTPS Nr2 Academia încearcă să pătrundă în careul adversarelor, însă, fotbalistele fundașe, Maria Spânu, Iulia Baltaga și Valeria Cernalevscaia, joacă prudent în apărare. Antrenorii echipei gazde fac unele schimbări. Pe teren apar Galina Lupașcu, Maria Tcaci, care organizează noi atacuri spre poarta adversarilor. Cu câteva minute până la finele meciului Ludmila Caraman mai bate un gol. Scorul final înregistrat în protocolul meciului de către arbitrul central, Radu Tobultoc, – 7:0!

Eugen Pusicov, antrenorul principal al echipei ARF Criuleni: «Fetele noastre azi au fost bravo. Au jucat bine și în linia de atac și în apărare. În primele două meciuri din campionat am acumulat 6 puncte prețioase».

Valeriu TURTA

Imgine:  Victoria Culcițchi trimite balonul în poartă.

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *