Un criulenean va reprezenta ţara la Mr World

Anatolie Jalba (24 de ani, 1.82 m înălțime, originar din Criuleni și locuiește în acest moment în Chișinau) ne va reprezenta țara la competiția internaționala Mister World 2016, care va avea loc în perioada 8-20 iulie în Marea Britanie.

În urma selecției naționale Mister World Moldova 2016, organizată de către agenția Exclusiv Event, agenția deținătoare a licenței Mister World în Moldova, Anatolie Jalbă a fost desemnat oficial să reprezinte Moldova în cadrul competiției Mister World 2016, competiție care se desfășoară în acest an în Manchester, Marea Britanie în perioada 8 – 20 iulie 2016.

La competiție vor fi prezenți aproximativ 55 de candidați din tot atâtea țări.

Mister World este cea mai importantă competiție internațională dedicată modelelor masculine, o competiție în care aspectul fizic al concurenților este la fel de important ca și aptitudinile lor sportive și condiția lor fizică. În acest an va fi organizată a 9-a ediție. La ultima ediție organizata în 2014, Moldova a fost reprezentata de către Valeriu Guțu, primul moldovean prezent pe scena Mister World din toată istoria competiției, reușind performanta de a se clasa în TOP 10 și fiind premiat ca fiind concurentul cu cea mai buna condiție fizică din competiție.

Ca o premiera absoluta, în competiția Mister World 2016 vor concura doi moldoveni. În afara de Anatolie Jalbă, reprezentantul Moldovei în cadrul Mister World, organizatorii îl vor delega și pe Ion Garaba să reprezinte România în cadrul competiției, datorită faptului că are dubla cetățenie română și moldovenească, iar conform regulamentului competiției poate fi selectat să reprezinte oricare dintre țările al cărui cetățean este. Așadar în acest an moldovenii au șanse duble de a câștiga marele titlu.

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *