Turneul Național de kickboxing “Toamna de Aur”

În zilele de  18 -19 octombrie 2014,  în or. Căinari  s-a desfășurat Turneul Republican  la kickboxing ”TOAMNA DE AUR” dedicat copiilor.

Acesta a fost primul turneu după o pauză îndelungată de vacanță. Ne-am pregătit de turneu foarte serios. Turneul a fost organizat de către Clubul Sportiv Anaconda – Căinari cu sprijinul Federației Naționale Oriental-kickboxing a Republicii Moldova. La deschidere  au participat directorul liceului care este și antrenorul echipei locale dl Bumbu Ion, primarul localității, secretarul FNOK dl Coltuc Petru cât și antrenorii din mai multe colțuri a Republicii Moldova.

Turneul a găzduit circa 70 de sportivi din 6 regiuni ale țării. Turneul a fost organizat la un nivel înalt, sportivii având multe lupte cu adversari experimentați, printre care campioni și premianți la diferite competiții internaționale.

Echipa Școlii Sportive Raionale Tineret și Juniori a participat în număr de 4 sportivi.

dana

Medaliați cu Aur

Boșcanean Igor (Pârâta) – 36 kg.

Medaliați cu argint

Palai Mihai (Pârâta) – 30 kg

Stuparu Daniela – 52 kg.

Medaliați cu bronz

Larionov Cristi (Pârâta) – 30 kg

Mulțumim foarte mult tuturor care ne-au susținut  pentru a participa la acest Turneu, dlui Grigore Policinschi, Președintele raionului Dubăsari; dlui Mihai Iavița, Specialistului principal în domeniul Tineret și Sport; dlui Vasile Nagalisov, Director al Școlii Sportive Raionale; dnei Verlan Feodora, Director gimnaziul Pârâta; dlui Al.Undelemn,  Medicul Centrului de Sanătate, care are întotdeauna grijă de sănătatea sportivilor. La fel, mulțumim foarte mult dlui Mihai Antonov care ne-a ajutat cu deplasarea și tuturor care ne-au susținut.

A. Gherlac, antrenorul   ȘSRTJ  Clubul sportiv  de Arte Marțiale de Contact din r. Dubăsari “RESPECT-GYM”

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *