“Sunteţi cei mai buni…”

Vinerea trecută în incinta Centrului de cultură “Grigore Sîrbu” din Criuleni a plouat cu diplome. Cele mai multe au venit din partea Consiliului raional astfel că la un moment dat Iurie Andriuţa, preşedintele raionului, a pierdut firul, diplomele ajungând la alţi destinatari decât cei nominalizați de la microfon.

Oleg Ogor, vicepreşedintele raionului, i-a dat o mână de ajutor preşedintelui raionului Dubăsari, Grigore Policinschi, transmițând în numele acestuia  mesajul de felicitare, însoțit de două diplome – una pentru Nelea Jelamschi, asistent medical şi alta – pentru Lidia Covalciuc, medic endocrinolog.  Oleg Ogor le-a amintit tuturor celor prezenţi în sală că sunt cei mai buni şi că îi iubeşte foarte mult pentru tot ceea ce fac.

Cuvinte frumoase în adresa subalternilor a  avut în continuare şi Violeta Panico, şefa Centrului de Sănătate Criuleni. Nu a trecut cu vederea nici veteranii muncii, mulţi dintre care, indiferent de vârstă, continuă să activeze şi în prezent,  demonstrând în continuare un nivel înalt de profesionalism.

Vasile Ţoncu, director interimar al Spitalului rational, a trecut în revistă realizările colectivului, care în ultimii ani a înregistrat succese la capitolul calitate în medicină, situându-se în rândurile primelor cele mai bune zece colective din republică. Referindu-se la activitatea tinerilor specialişti acesta a menționat ca sunt foarte activi şi, deşi mai au încă multe de învăţat, merită cuvinte de laudă şi susţinere.

De la tribună au mai vorbit  Olga Neniţă, directorul Centrului stomatologic raional, şi Silvia Arhiri, preşedinta organizației sindicale din spital, Sergiu Postolache, șeful Centrului de sănătate Hrușova, Nadejda Negură, șefa Centrului de sănătate Măgdăcești. Artiştii amatori din localitate au delectat asistența  cu un program artistic de zile mari, înduioșându-i în special pe foștii lucrători medicali, care în acea vinere au ieșit din mreaja treburilor gospodărești și s-au simțit din nou membri ai comunității oamenilor în halate albe.

info “E.C.”

În imagini: secvenţe de la festivitate

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *