Soluţii Europene pentru tratarea, transportul și epurarea apei

La sfârşitul lunii ianuarie, curent, Gr. Policinschi, preşedintele raionului Dubăsari, împreună cu primarii din satele Coşniţa, Pârâta, Molovata, Molovata Nouă, Doroţcaia, Oxentea, Marcăuţi şi specialistul din cadrul Direcţiei construcţii, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, au efectuat o vizită de lucru în judeţul Buzău, România, unde au participat la seminarul practic ,,Soluţii europene pentru tratarea, transportul şi epurarea apei”.

În cadrIMG_20150130_114637ul vizitei de studiu la Fabrica de producere a utilajului pentru sistemele de tratare şi epurare a apei din or. Buzău, conducătorii administrațiilor publice locale au făcut cunoştinţă cu procesul de producere a acestora, cu soluţiile complete pentru canalizare şi epurare a apei uzate, produse pentru reţelele de apă şi canalizare, a fost analizat principiul de lucru al tututor sistemelor.

Sistemele de tratare a apei produse de Aqua System Plus au un domeniu de aplicare extrem de larg, de la filtre de masă, destinate filtrării apei în cantităţi mici, pentru gospodăriile individuale, până la staţii complexe pentru tratarea apei cu o capacitate de deservire a localităţilor întregi, acestea având destinaţia eliminării din apă a fierului, a manganului, a substanţelor organice, a clorului rezidual, precum și pentru îmbunătăţirea calităţilor organoleptice ale apei.

info “E.C.”

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *