Şi elevii claselor V-XII vor fi alimentaţi gratuit

 În conformitate cu unele modificări şi completări, operate la Hotărârea Guvernului nr. 234 din 25 februarie 2005”, Ministerul Educaţiei şi autorităţile administraţiei publice locale urmează să asigure alimentarea gratuită a elevilor claselor V-XII din instituţiile de învăţământ din raionale de est a Republicii Moldova, subordonate Ministerului Educaţiei şi din instituţiile de învăţământ din raionul Dubăsari”.

În această listă se regăsesc şi gimnaziul Corjova, gimnaziul Roghi, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” or. Dubăsari şi Liceul  Teoretic „Ştefan cel mare şi Sfânt” din or. Grigoriopol.

În context, ordonatorii secundari de credite a instituţiilor de învăţământ urmează să desfăşoare procedura de achiziţii ce va asigura alimentarea elevilor pe parcursul anului de studiu. Solicitată de E.C. Ana Berzan, specialist superior în relaţiile cu publicul, responsabili de monitorizarea implementării respectivei hotărâri sunt Direcţia învăţământ, tineret şi sport de comun acord cu Direcţia raională finanţe.

M. Doruş

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *