Se circulă fără dificultate, spun responsabilii

Pe traseele raionului Criuleni se circulă fără dificultate, pe parcursul zilei de 10 ianuarie  blocaje şi situaţii excepţionale n-au fost înregistrate.

Către ora 14.00, în or. Criuleni utilajele de dezăpezire au curăţat principalele străzi, mai puţin străzile secundare şi trotuarele. Acest fapt, însă, nu împiedică, deocamdată, circulaţia, ba mai mult, sporeşte bucuria copiilor, că pot fi plimbaţi cu săniuţele de către părinţi şi bunei.

Foto 1 drum

-          Toate drumurile sunt accesibile. Nu avem trasee blocate, cazuri de tractare, derapaje n-am avut. Salvatorii au fost alertaţi să ajute într-un caz mai neobişnuit, la Izbişte. O persoană ţintuită la pat, cu greutate mare, a fost încărcată în ambulanţă, pentru că acei de la salvare nu aveau puteri. Dar mai aşteptăm ninsori, am fost avertizaţi deja – a spus pentru presă Ştefan Manoli, şeful Secţiei situaţii excepţionale Criuleni.

Şi drumarii au muncit de zor, începând cu ora 3 dimineaţă:

-          La moment drumurile sunt practicabile, toată tehnica lucrează. Pe parcusrul zilei, incepând cu ora 3 dimineaţă, cam 500-600 de tone de material antiderapant au fost împrăţtiate pe traseele pe care le gestionăm – a spus Tudor Macari, directorul SA „Drumuri Criuleni”.

foto 2 drum

Svetlana Cernov

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *