O sărbătoare a fotbalului pentru copii

Clubul sportiv «Voran», Chișinău, de Ziua Internațională a Copiilor a organizat o adevărată sărbătoare a copilăriei  pe  stadionul din Stăuceni, municipiul Chișinău.

DSC_1567

După cum a declarat pentru «Est-Curier» Ruslan Muntean, arbitrul principal al competițiilor de mini-fotbal, la turneu au participat 12 echipe de copii a.n. 2005 – 2007 (circa 150 participanți) din Chișinău, Stăuceni, Măgdăcești și Drăsliceni, care au fost repartizate în trei grupe câte patru echipe.

Foarte bine a evoluat echipa de copii a ȘS Măgdăcești, a.n. 2005, pregătită de profesorul-antrenor Marin Ursu. Obținând două victorii în duelul cu echipele ȘS Stăuceni și Clubul Sportiv «Sportul», Chișinău, și înregistrând o pierdere de la formația «Voran», Chișinău, echipa din Măgdăcești s-a clasat pe locul II. O altă echipă a ȘS Măgdăcești, a.n. 2006, pregătită de profesorul-antrenor Vasile Dabija, în grupa sa de vârstă s-a clasat pe locul III.  Tânărul fotbalist Dorin Gheorghiță a marcat 3 goluri, fiind unul dintre cei mai activi fotbaliști pe teren.

DSC_1531

Organizatorul turneului Petru Muntean, directorul Clubului Sportiv «Voran» și Ruslan Muntean, arbitrul principal al competițiilor de mini-fotbal, au felicitat tinerii fotbaliști cu prilejul Zilei Internaționale a Copiilor, le-au exprimat mulțumiri profesorilor-antrenori pentru educarea copiilor. Toți participanții la turneu au fost serviţi cu biscuiți, dulciuri și câte o înghețată,. Echipa Școlii Sportive, Măgdăcești, a.n. 2005 a revenit acasă şi cu maiouri sportive și o minge de fotbal.

Valeriu TURTA

Foto de autor 

În imagini: secvențe de la competițiile de mini-fotbal, consacrate Zilei Internaționale a Copiilor.

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *