Negocierile continuă la Dubăsari

Convocată pe 7 iulie 2015 prin decizia CEC, prima şedinţă a Consiliului raional Dubăsari proaspăt ales nu a fost deliberativă, la ea prezentându-se 12 consilieri aleşi pe lista Partidului Comuniştilor din Republica Moldova şi un consilier din partea „Partidului Nostru”.

Informaţia a fost confirmată pentru „Est-Curier” de către Maria Jîmbei, vice-preşedintele raionului Dubăsari, care a mai adăugat că următoarea şedinţă a fost stabilită pentru sâmbătă, 11 iulie, ora 10.00, în incinta Casei de Cultură din s. Coşniţa. La şedinţa de sâmbătă, cel mai probabil, vor fi anunţate candidaturile consilierilor pentru funcţia de preşedinte al raionului. Consilierii PCRM îl susţin în continuare pentru această funcţie pe Grigore Policinschi, iar cei de la PSRM – pe Raisa Spinovschi, care a luat recent mandatul de primar în s. Cocieri.

În urma alegerilor locale generale din 14 iunie, consiliul raional Dubăsari este format din 12 consilieri PCRM, 5 consilieri PD,  4 consilieri PLDM, 3 consilieri PSRM şi câte un consilier de la PL, BE PPEM şi PN.

Info „E.C.”

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *