Maia Sandu, la Criuleni: ”Nu am nevoie de sprijinul unor politicieni corupți”

Maia Sandu și Andrei Năstase au avut o întrunire cu alegătorii miercuri, 26 octombrie, la Criuleni, îndată după ce candidatul PDM, Marian Lupu, a anunțat că se retrage din cursa electorală în favoarea candidatului pro-european cu cele mai multe șanse.

img_3478

După ce și-a prezentat platforma electorală, Maia Sandu a fost întrebată cum comentează retragerea contracandidatului său în favoarea candidatului comun. Iată răspunsul acesteia:

”În pofida resurselor administrative pe care le folosesc, în pofida banilor mari pe care îi cheltuie, candidatul Marian Lupu nu are cum să ia un scor bun, și acest scor o să facă de rușine această guvernare, o să demonstreze încă o dată că populația Republicii Moldova nu sprijină această guvernare, și în acest caz ei au hotărât să se ascundă după numele meu. Prin acest gest, ei încearcă să denigreze și să-i asigure lui Dodon mai multe voturi, astfel încât Dodon să câștige aceste alegeri prezidențiale din primul tur. Asta dovedește încă o dată, că lor le este frică de președintele Maia Sandu, și trebuie să le fie frică, pentru că așa cum am promis, o să pledez pentru scoaterea de sub influența politică a instituțiilor statului pentru a le reda libertatea de a acționa așa cum scrie legea, și nu așa cum le cere un politician sau altul. Eu nu am nevoie de sprijinul unor politicieni corupți. Eu am nevoie de sprijinul oamenilor corecți și onești, a tuturor celor care-și doresc ca în Republica Moldova să triumfe democrația și bunăstarea pentru fiecare cetățean” – a spus Maia Sandu după întrevederea cu simpatizanții din Criuleni.

Partidul Democrat din Moldova a comentat, pe pagina sa oficială, reacția Maiei Sandu, numind-o ”emotivă și inadecvată”:

”Partidul Democrat din Moldova a luat act de modul eronat în care candidatul Maia Sandu a perceput retragerea lui Marian Lupu din competiția electorală.

Considerăm că este o reacție emotivă și inadecvată, care transmite un mesaj agresiv electoratului PDM și îl bulversează. Ne exprimăm speranța că electoratul nostru va trata cu înțelegere acest moment și va vota duminică în favoarea continuării parcursului european al Republicii Moldova”.

Info „E-C”

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *