“Gala succesului” – celebrată la Liceul Teoretic Cruglic

Se spune că toamna se numără bobocii! Nu și la Liceul Teoretic Cruglic. În cazul lor, bobocii se numără primăvara, mai exact, la sfârșit de mai.

IMG_1336

În fotografie: preminaţii concursurilor şi activităţilor artistice extracurriculare, ghidate de profesoarele Silvia Mânza şi Silvia Ciorbă.

Pe 22 mai, la Liceul Teoretic Cruglic a fost organizată “Gala succesului”.  Scopul evenimentului a fost premierea elevilor pentru munca şi rezultatele acumulate timp de un an de zile. Fiind nominalizaţi la trei categorii: rezultate academice, activități extracurriculare, sport, elevii au fost răsplătiţi atât cu diplome, cât şi cu premii băneşti în sumă de 30, 60, 80, 100 lei, în dependenţă de rezultat. La categoria rezultate academice au fost premiați elevii care au obținut mențiuni, locul III, II sau I în cadrul olimpiadelor raionale pe discipline. La categoria activități extracurriculare au fost premiați participanții la diverse proiecte sau concursuri naționale, cum ar fi: “Mediul local și dezvoltare durabilă”, “Energie și Biomasă”, sau reportajul “Plantaţie de rapiţă” care, a ocupat locul I în concursul raional al reportajelor video din domeniul biologiei şi chimiei. La categoria sport au fost premiați elevii, dar și echipa “Speranța”, care a ocupat locul III în cadrul concursurilor de starturi vesele la faza zonală.

IMG_1274

Citiţi continuarea în ediţia din 1 iunie a ziarului „Est-Curier”, în materialul semnat de stagiara Mariana Stanila. Foto de autoare. 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *