Duble cheltuieli electorale la Coșernița

Pe 15 noiembrie 2015, locuitorii satului Coșernița sunt așteptați din nou la secțiile de votare pentru a alege un nou consiliu local.

Vorba e că la 4 septembrie, Comisia Electorală Centrală a fost notificată despre dizolvarea consiliului local ales în iunie, în legătură cu lipsa cvorumului la cele 3 şedinţe de constituire.  Luni, 26 octombrie, Comisia Electorală Centrală a aprobat devizul de cheltuieli pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor locale noi ale Consiliului sătesc Coşerniţa, raionul Criuleni, în valoare de 23, 4 mii de lei.

Solicitată de reporterul nostru, Olga Sârbu, preşedintele Comisiei electorale de circumscripţie Coşerniţa nr.12/7, a declarat că pentru alegerile din 15 noiembrie în cursa electorală s-au înscris următorii candidați: PDM, PCRM şi PSRM. În seara zilei de 15 octombrie, conform prevederilor legislaţiei în vigoare, a exprimat termenul de depunere a cererilor din partea altor eventuali concurenţi electorali. Prin urmare, la alegerile repetate din 15 noiembrie, curent, lupta pentru cele 11 locuri disponibile în Consiliul local va fi dată între trei formaţiuni politice, respectiv, PDM, PCRM, PSRM şi nici un candidat independent.

M. Doruş

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *