Doroțcănenii, convinși că  Educația de azi condiționează viitorul!

Irina Hohlov și Nicoleta Berzan au venit cu o nouă provocare pentru tinerii din Doroțcaia.  La  28 iunie în incinta Liceului Teoretic Doroțcaia au dat start proiectului “Educația de azi pentru viitorul de mâine”.

Dotocaia

Prin acest proiect se mizează pe creșterea nivelului cultural-educațional al copiilor-adolescenților din s. Doroțcaia, sporirea capacităților de integrare în societate, dezvoltarea abilităților artistice și de creare a lucrărilor de artizanat, informarea despre metodele eficiente de utilizare a timpului liber. Pentru atingerea scopurilor propuse se vor organiza mai multe acțiuni, inclusiv Școala de vară “Educația de azi pentru viitorul de mâine”, un atelier de lucru de trei zile ce presupune mai multe activități sportiv-artistice, vizite la centrele culturale (muzeu, cinematograf) din or. Chișinău, întruniri cu părinții.

În cadrul activităților sunt implicați 15 copii de 10-12 ani, un părinte și administrația Liceul Teoretic Dorotcaia.

Proiectul este o carte de vizită a Consiliul Local al Tinerilor Dorotcaia, căci  este gestionat  de două membre a acestuia, fie chiar și din diferite promoții: Irina Hohlov- actualmente metodist, Serviciul promovarea politicilor pentru tineret, Consiliul raional Dubăsari și Nicoleta Berzan – voluntar, membră a Consiliul Local al Tinerilor Doroţcaia, finanțat din cadrul proiectului Academia Tinerilor Activi Comunitar în numele Consiliului Naţional al Tineretului din Moldova.

Dorotcaia 1

M. Doruș

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *