Cinci accidente în doar trei săptămâni

Un locuitor al satului Măşcăuţi, raionul Criuleni, a fost plasat în arest pe un termen de 30 de zile fiind bănuit de omor într-un dosar penal, după ce vinerea trecută a accidentat mortal un copil de doar 4 anişori din acelaşi sat.

Potrivit lui Iurie Drăgan, inspector pentru sistematizarea traficului rutier în cadrul IP Criuleni, doi fraţi, de 4 şi respectiv 11 ani se aflau pe acostament la 4 m de partea carosabilă a drumului, cu spatele spre şosea, iar şoferul, care se afla la volan în stare de ebrietate şi nu a adaptat viteza, a derapat şi l-a lovit pe cel mai mic dintre copii, cel mare reuşind în ultima clipă să se fereasca din calea maşinii. Micuţul a decedat la scurt timp după impact.

Un alt accident rutier a avut loc pe data de 22 iunie, în satul Hârtopul Mic, raionul Criuleni, în urma căruia au fost traumatizate două persoane, inclusiv, o minoră. Un autoturism VAZ, care se deplasa regulamentar şi în care se aflau şoferul şi 2 pasagere, a fost tamponat de către un microbuz marfar, care nu a cedat trecerea autoturismului înainte să vireze la stânga. Ambii şoferi au scăpat nevătămaţi, în timp ce pasagerele VAZ-ului au avut nevoie de îngrijiri medicle.

Potrivit lui Iurie Drăgan, de la începutul lunii iunie în raionul Criuleni au avut loc 5 accidente rutiere, fiecare din ele soldat cu persoane traumate.

Info „E.C.”

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *