Cele mai curate curţi au fost găsite

După cum a anunţat anterior, primăria Criuleni a făcut totalurile concursului pentru cea mai amenajată curte în jurul blocurilor supraetajate, pe care le-a făcut publice în cadrul sărbătorii „Toamna de aur”, din 23 octombrie.

img_3366

Premiile pregătite pentru deţinătorii celor trei locuri de frunte au fost înmânate locatarilor blocului nr. 27 de pe str. Ştefan-cel-Mare (locul III); locul II a fost atribuit locatarilor din blocul de pe bul. Biruinţa, nr. 24, iar cu locul I au fost apreciaţi locatarii blocului 28 de pe bul. Biruinţa. Fruntaşii au primit seturi de instrumente de grădină (locul II şi III) şi o maşină de tuns iarbă (locul I).

Scopul concursului, a explicat primarul Dumitru Simon, este să motiveze orăşenii să păstreze în curăţenie locul de trai şi i-a rugat să ia în serios această competiţie, care va continua şi pe viitor.

Apropo, în ziua de 23 octombrie, când au fost anunţate totalurile concursului, dl Simon a rostit eronat adresa deţinătorilor locului II, spunând că este Biruinţa 26. Alexandru Zolotco, vice-primarul, a venit ulterior cu precizarea, deja după apariţia ziarului, menţionând că-şi cere scuze pentru eroarea comisă neintenţionat, dar că în procesul-verbal cu privire la desemnarea câştigătorilor locurile au fost desemnate în felul, în care le prezentăm în această ştire on-line.

S. Cernov

În imagini: câştigătorilor îşi  ridică premiile

img_3368 img_3370 img_3371

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *